Utställande företag 2024-01-16T12:11:53+01:00

Utställande företag 2024

ABKP Global Bygg AB

Monterplats:
U20

Albinsson & Sjöberg

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik. Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor.
Monterplats:
R15

Älgskadefondsföreningen

Älgskadefondsföreningen har två huvudsakliga syften. Det ena är att arbeta för att minska viltolyckor främst genom ett omfattande informationsarbete till trafikanter. Bland annat genom att delta i olika större publika arrangemang i hela landet. Älgskadefondsföreningen andra syfte är att ge ekonomisk hjälp till de av föreningens medlemmar som kolliderar med vilt (björn, varg, järv, lo, älg, hjort, rådjur, utter, vildsvin, mufflonfår, örn samt ren). Varje år betalar föreningen ut ca 2,5 miljoner kronor tilll drabbade medlemmar.
Monterplats:
U85

APC Energi AB

Monterplats:
U68

ATA Timber AB

Den sydsvenska skogen är en av Sveriges viktigaste tillgångar. Ett aktivt, professionellt och tryggt skogsbruk banar väg för en fortsatt hållbar tillväxt med god lönsamhet för dig som skogsägare. Det är kärnan i vår verksamhet och sedan starten 1945 har ATA Timber skapat mervärde för skogsägare.
Monterplats:
U12

Atmos Suemax Värme AB

Vi på Atmos Suemax Värme AB har mer än 20 års erfarenhet av att leverera trygg och säker utrustning för bioenergieldning till i stort sett de flesta behov. Modern bioenergi luktar inte, är bekväm att hantera och kanske det bästa av allt, det ger dig pengar över till någonting annat. Oavsett om du väljer ved, pellets eller briketter skall du veta att du dragit ditt strå till stacken för en renare och hållbarare värld. Vi på Atmos har din nya ved- och pelletspanna.
Monterplats:
U84

Baxi AB

Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning - vedpannor, pelletspannor, värmepumpar och solvärme.
Monterplats:
U5

Be-Ge Lastbilar AB

Transportbranschen handlar om förtroende. Med vår och Scanias långa tradition av att leverera exakt det som ditt företag behöver. Med en uppsjö av valmöjligheter och ett stort utbud modulära konfigurationer är möjligheterna oändliga. Be-Ge Lastbilar AB är auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar sedan 1941 och vi finns i Kalmar län och i Jönköpings län i orterna Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby. Beläget bredvid Scania Oskarshamn.
Monterplats:
R26

Bevola

Sedan början av 1968 har BEVOLA arbetat med att erbjuda kvalitetsprodukter till lastbilar, släp och trailers. Vi är ett globalt inköpskoncept med mer än 6 500 artikelnummer. Vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter gör att vi kan leverera lösningar i alla storlekar. En stor lagerkapacitet i alla tre länder innebär att vi alltid kan leverera snabbt. Vi är ett varuhus för hela branschen, och det betyder att våra kunder bara behöver handla på ett ställe. Med vår egen produktion av BevoPro produkter kan vi även leverera skräddarsydda lösningar som passar den enskilda kundens behov. Vår tekniska avdelning och vårt team av professionella rådgivare finns redo att hjälpa till att utveckla rätt lösning. Vi har tagit fram ett eget axelkoncept för den nordiska marknaden som är skräddarsytt för alla tänkbara applikationer. På BEVOLA vet vi hur viktigt det är att utrustningen är i ordning – och matchar behovet. Välkommen till Bevola i Växjö Kundservice 0470- 752 750 order@bevola.se
Monterplats:
R22

Björketorps Gård(Glass)

Monterplats:
U100

BPW FORDONSMATERIEL AB

DET SJÄLVKLARA VALET AV AXLAR OCH TILLBEHÖR I FORDONSBRANSCHEN
Monterplats:
R12

Bruks AB

Monterplats:
U30

Carl Nilsson AB

Monterplats:
U42

Centerpartiet i Kalmar län

Monterplats:
U54

CMT

www.parator.com

CMT – Kvalitet hel vägen Vi bestämde oss för att göra lastbilstransporter effektivare, modernare och mer miljövänliga. Vi ifrågasatte gamla sanningar och utmanade oss själva med nya sätt att tänka för att komma med idéer och lösningar som verkligen gör skillnad. Resultatet finns i en serie innovativa och kundanpassade lastbehållare och flak som har gjort CMT till Nordens ledande tillverkare på området. Parator – När släpet kommer först Det finns ett skäl till att man blir ledande inom sin bransch. På Parator bygger vi Sveriges smartast konstruerade släpfordon eftersom vi inte ser lagar och förordningar som begränsningar – utan som utmaningar och möjligheter till ständiga förbättringar.
Monterplats:
R18

Cramer

Cramer 82V är batterimaskinerna som ersätter bensinmaskiner till grönyteskötseln. Med allt från robotgräsklippare, motorsågar till åkergräsklippare i rangen. Kvalitétsmaskiner till proffsen för en bättre arbetsmiljö, ekonomi och framtid.
Monterplats:
U34

Dina Försäkringar Syd

Dina Försäkringar är en grupp bestående av 6 försäkringsbolag med stark lokal förankring och rötterna djupt i den svenska myllan. Idag är vi landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring och med mer än 250 års erfarenhet fortsätter vi att möta våra kunder på ett nära och personligt sätt på just de platser där kunden vill träffa oss.
Monterplats:
U66

Dunlop Hiflex

Monterplats:
U41

Ekatech Innovation AB

Ekagårdsprodukter - produkter för dig som vill transportera dina verktyg och maskiner säkrare och enklare än förut! Till alla våra produkter erbjuder vi möjligheten att köpa till snabbfästen, för att enklare kunna ta loss din produkt från ditt fordon.
Monterplats:
U79

Eliasson Racing

VÄLKOMMEN TILL ELIASSON RACING Vi är återförsäljare och auktoriserad verkstad för Kawasaki. Dessutom servar och reparerar vi samtliga övriga märken, inkl cross, ATV och jetski
Monterplats:
U55

Elite Oil AB

Monterplats:
U63

Eloy - Svensk Avloppsrening AB

Eloy är ett globalt företag som i över 50 år specialiserat sig på behandling och återvinning av avloppsvatten, idag en av Europas största producenter av avloppssystem. Alla produkter har utvecklats och tillverkats för att dra nytta av exklusiva industriprocesser som ligger i teknikens framkant. I enlighet med sin tradition av hög kvalitet garanterar Eloy lokal kunskap och närvaro tack vare sin svenska partner, Svensk Avloppsrening.
Monterplats:
U65

Emmaboda Kommun

Emmaboda ligger mitt i Glasriket rikt på kultur och aktiviteter. Under året sker en mängd olika evenemang i vårt område. Tusentals motorentusiaster kommer hit för att njuta av bilar och motorcyklar i alla former. Emmaboda kommun är vald till årets Kulturkommun 2022. Det innebär att vi satsar lite extra på det. Varför inte ta ett besök på nordens enda renodlade Glasmuseum The Glass Factory eller Kyrkeby bränneri. Du befinner dig i vår store författare Vilhelm Mobergs födelsebygd och just i år så ’r det mycket på gång. Den nya versionen av filmen Utvandrarna jade ju premiär julen 2021. Tips, gör ett besök i Duvemåla, Klasatorpet eller i Vilhelms födelseby Moshultamåla. Vill du koppla av i naturen så ska du välja någon av våra fina leder.
Monterplats:
U73

Emmaboda Maskin & Trädgård/Stihl

Monterplats:
U31

Extreme Bike

Vi är återförsäljare till ATV Sweden och säljer fyrhjulingar, tillbehör och vagnar till fyrhjulingar, mopeder samt båtar och båtmotorer. Vi jobbar med varumärken så som CF Moto, Alloycraft, Hidea, Super Soco och Black Wolf. CF Moto är vårt huvudmärke.
Monterplats:
U50

FARMA

Mässpremiär - FARMA LF8 En allsidig och effektiv 8-hjulig gallringskotare med hög prestanda. Skotaren har ett lastindex på 1:1 med en lastkapacitet på 8,5 ton.
Monterplats:
U13

Finnvedens Lastvagnar

Monterplats:
R14

Förarmiljö AB

Monterplats:
U17

FRÖSEKE INDUSTRI SERVICE

Vår affärsidé är inte att sälja flest maskiner, utan de bästa masinerna. Vi har lång och gedigen erfarenhet av alla typer av skogsmaskiner både var det gäller service, underhåll, speciallösningar och standard. Välkommen att höra av er – Ingenting är omöjligt för Fröseke Industriservice​.
Monterplats:
U19

GOTFire AB

Gotfire tillhandahåller utrustning för uppvärmning med bioenergi och har mångårig erfarenhet av fastbränsleeldning och dimensionering av värmesystem. Vi marknadsför vårt eget märke Gotfire men vi är även stolta över att vara generalagent för Österrikiska KWB. KWB är en av Europas mest välkända tillverkare av värmesystem för biomassa, med en enkel och tydlig vision: Vi ger energi för livet! Hos oss hittar du högteknologiska premiumprodukter för fastbränsle med kapacitet för alla tänkbara värmebehov. Vi tillverkar nyckelfärdiga panncentraler i flera olika modeller och vi gör även kundanpassade lösningar utifrån varje fastighets behov och möjligheter. Oavsett vilken lösning du än väljer kan du vara säker på att den garanterat kommer att täcka just ditt energibehov och att du får ett miljövänligt, ekonomiskt och säkert värmesystem. Välkomna att besöka oss!!
Monterplats:
U83

Gripen Wheels AB

Gripen Wheels AB är Nordens största grossist av off the road-däck samt tillhörande fälg, slang och hjul. All försäljning sker genom ett rikstäckande återförsäljarled, som vi servar med ett komplett program och den nordiska marknadens största lagerhållning. I vårt sortiment finns bland annat lantbruksdäck, entreprenaddäck, industridäck, skogsdäck, grönytedäck, skidster-/bobcat-däck, lastbilsdäck, ATV-däck och i princip alla typer av däck förutom personbilsdäck. Våra fabrikat är bland andra • BKT • HILO • WESTLAKE • MICHELIN • BRIDGESTONE • PIRELLI • AEOLUS • STOCKS • GW DUALS Som Nordens största grossist på off the road-däck är vår vision att vara marknadsledande när det gäller lagerhållning, leveranser, kunskap, prisvärdhet och service.
Monterplats:
U25

Grovkoll

Sveriges marknadsplats för tjänster inom entreprenad! Hitta passande tjänster, maskiner och resurser som erbjuds av entreprenörer nära dig! För stora och små entreprenörer att annonsera sina resurser!
Monterplats:
U74

Handelsbanken

Handelsbanken är en av Nordens ledande affärsbanker, med ett komplett utbud av finansiella tjänster. Vi är också ett serviceföretag som sätter dig som kund i centrum. Vår organisation är starkt decentraliserad och det är med det lokala Handelsbankskontoret du som kund gör dina affärer. Vi har med våra närmare 400 kontor i Sverige en stark geografisk spridning och en lokal beslutskraft nära våra kunder. Att förvalta skog och mark inför kommande generationer är ett av de mest betydelsefulla jobb man kan ha. Därför värnar vi lite extra om våra skogsägare och lantbrukare. Hos oss är Skog och lantbruk ett eget affärsområde med många experter och stort engagemang. Och på våra lokala bankkontor finns rådgivare med lång erfarenhet av skog, lantbruk och företagsverksamhet.
Monterplats:
U39

Heaab

Heaab Maskin visar nyheter från Country skogsvagnar samt Kinetic skogsmaskiner. Premiärvisning av Farmikko 300TCE bioenergiklipp till större skotare mm. Höglandets Energiautomatik och Hargassner diskuterar gärna fliseldning i vår monter.
Monterplats:
U35

HQ Chipper Parts

Monterplats:
U64

Hushållningssällskapet

Monterplats:
U95

Hydroscand AB

Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som grundades i Stockholm 1969. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i över 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation. I Sverige har Hydroscand över 75 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 517 anställda och en omsättning på 1,4 miljarder kronor (2022). Vår affärsmodell har varit i stort sett oförändrad sedan starten, det handlar om att vara nära våra kunder. Vi tror att vår långa historia, starka kundfokus och välkända varumärke – i kombination med högkvalitativa produkter – är det som gör oss unika. Välkommen till Hydroscand!
Monterplats:
U58

Hypro

HYPRO har sedan starten 1987 varit ledande i teknik och utveckling av traktorprocessorer. Utbudet av maskinmodeller är brett och det finns idag stora valmöjligheter och variationer för olika behov. I vårt breda program finns även skogsvagnar och fällgripar. Hela vårt maskinprogram genomsyras av hög kvalitet, skonsamhet och miljöanpassning, med utrymme för vård av både människa, natur och ekonomi.
Monterplats:
U45

Idealskog AB

Säljer och monterar allt i stängselväg, butiksförsäljning. Total entreprenad i skogen, främst gallring. Trädfällning på tomter. Stenläggning och trädgårdsarbeten. mer info på hemsidan idealskog.se
Monterplats:
U44

JGA Skog AB

JGA Skog är ett lokalt och tryggt val för dig som skogsägare. Vi köper in samtliga virkessortiment och kan hjälpa dig med skogsskötsel och rådgivning för ett hållbart och lönsamt skogsbruk. Vi ingår i den familjeägda sågverkskoncernen O M Andersson AB, som drivit sågverk och träindustri i Linneryd sedan 1928. Välkommen att prata skog med oss under Emmaboda Skog & Traktor!
Monterplats:
U38

K-Produkter Service AB

Monterplats:
R16

K&M Nygrens Servering

Monterplats:
Mattorg

Kama Produkter AB

Monterplats:
R13

Koppom Maskin AB

Koppom Maskin är ett värmländskt familjeföretag sedan 1967. Med fokus på förtroende och långsiktiga kundrelationer säljs begagnade skogsmaskiner, reservdelar och tillbehör. Företaget är Sveriges enda renodlade demontör av tunga skogsmaskiner och har ett omfattande lager. Under namnet Koppom Maskin säljs KM-Wins (fönster), KM-Tubes (innerslang), KM-lights (belysning) och KM-Actuators (el-cylinder). Under det egna varumärket XL Traction säljs XL Tracks (band) och XL Chains (kedjor).
Monterplats:
U86 + U87

Landshypotek Bank AB

Landshypotek Bank vill bidra till ett rikare liv i hela landet. Ända sedan 1836 har vi finansierat jord- och skogsbrukares boende och företagande. Sedan några år tillbaka kan alla med ett hjärta som klappar för landsbygden också spara i Landshypotek Bank.
Monterplats:
U97

Lantmännen Aspen AB

Monterplats:
U1

Lantmännen Maskin

Maskiner – Reservdelar – Verkstad. Hos Lantmännen Maskin hittar du ett produktprogram med marknadens bästa tekniska lösningar och ett sortiment som ständigt utvecklas. Du har alltid kunniga säljare och mekaniker nära dig. Välkommen in på någon av våra 60 anläggningar över hela landet.
Monterplats:
U88 + U89

Liljas Personbilar AB

Det senaste året har Liljas valt att bredda sitt sortiment så vi kan svara upp på era önskemål om att kunna vara återförsäljaren i Småland som kan tillgodose de flesta kunders alla fordonsbehov. På mässan i år får ni bland annat ta del av några nytillskott i vårt sortiment nämligen pickuper från Isuzu men dessutom fyrhjulingar och UTV:s från Segway.
Monterplats:
U92

Log Max AB

Monterplats:
R3

Logosol

Att ta vara på virket som finns i skogen var drivkraften när Bengt-Olov Byström startade Logosol 1989. När vi siktar framåt tar vi avstamp från den tanken och skapar innovativa maskiner med hög kvalité till kunder över hela världen. Trygghet, glädje, gemenskap och lönsamhet är våra värdeord.
Monterplats:
R8

Logset Sverige Filial

Vi är en finsk skogsmaskinstillverkare med mer än tre decenniers erfarenhet av att bygga högkvalitativa skogsmaskiner. Våra maskiner är kända för att vara hållbara och ha låg bränsleförbrukning. Vårt mål är att betjäna våra kunder under maskinens hela livslängd.
Monterplats:
R5

Lucy´s Kitchen AB

Monterplats:
Mattorg

Malwa Forest AB

Malwa Forest utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner för en mer skonsam skogsskötsel. Våra maskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog utan att orsaka skador på mark och miljö.
Monterplats:
U26

Markvårdsmaskiner Syd AB

Medutställare till Vagnsteknik i Karshamn AB
Monterplats:
U43

Maskinklippet AB

\"Maskinklippet är en servande fackhandel på nätet. Verksamheten startade 1998 i Mörrum, Blekinge. Där finns fortfarande vår butik och verkstad. När du handlar på Maskinklippet kan du känna dig trygg med att du får support både före, under och efter köpet tack vare många års erfarenhet från branschen och produkterna. Vi är 18 glada medarbetare som dagligen arbetar för att uppfylla våra kunders förväntningar och allra helst även överträffa dem. Välkommen till oss på Maskinklippet!\"
Monterplats:
U91

meraskog

Meraskog är ett självständigt företag vars affärsidé är att skapa ett långsiktigt, hållbart och värdefullt skogsägande i generationer. Genom att ringa in målsättningen med skogsägandet och analysera nuläget sätter vi en vass strategi för att genomföra rätt aktiviteter.
Monterplats:
U77

MMG

MMG MC&ATV är din Yamaha butik i södra Sverige, vi saluför alla Yamahas motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar, Side-By-Side, cross och enduro, men även begagnat av de flesta märken.
Monterplats:
U101

Möre Maskiner AB

Grossist & importör med över 50 års erfarenhet av lantbruk och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till ca 25 länder. Sverigepremiär för Tajfuns skogsvagnar och kranar! Vi visar dessutom Tajfuns vedprocessorer RCA 400 och RCA 330, Tajfun EGV skogsvinschar, Möre SF Skogsekipage, Möre griparm, Möre klyvkon, Möregripen, rotatorer m.m
Monterplats:
U94

MRK Sweden AB

Skandinaviens största utbud av frontskydd för tunga lastbilar.
Monterplats:
R27

Nordicc i Ljungby AB

NORDICC erbjuder ett program av redskap och maskiner för de som jobbar inom skog, anläggning och grönyteskötsel. Mobila flishuggar/ flistuggar, buskröjare, häcksaxar och modulborstar är några exempel på vad vi kommer att visa upp. Gemensamt för att våra produkter är att de ser till att jobbet blir gjort på bästa sätt!
Monterplats:
U40

OP ERJO AB

Erjo har under 50 år konstruerat, byggt samt servat mobila och stationära flishuggar och dess kringutrustning. Alltid med kunden i fokus med olika användningsområden. Hög kvalitet, driftsäkerhet och utnyttjande är avgörande faktorer, för att kunden ska få en bra ekonomi när man valt Erjo´s produkter. OP Erjo ingår i OP gruppen som har stor närvaro i energi- och återvinningsbranschen med ett omfattande starkt servicenät i Skandinavien som våra kunder får tillgång till.
Monterplats:
R6

Oregon

Oregon Tool Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Oregon Tool Inc. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernenens varumärke OREGON® på den Svenska marknaden. Oregon Tool är en världsledande tillverkare av sågkedjor och sågsvärd. Joe Cox uppfann 1947 den moderna sågkedjan och grundade företaget som då fick namnet Oregon Saw Chain Corporation. Idag finns varumärket Oregon representerat i över 100 länder. I sortimentet finner ni ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel, såsom sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, trimmertrådar, gräsklipparknivar mm.
Monterplats:
U14

Organox AB

Organox vision är att bidra till en frisk och grön natur för kommande generationer. Vi utvecklar, tillsammans med forskare och gröna näringar naturliga och effektiva medel för att skydda skog, jord och trädgård.
Monterplats:
U72

Palfinger

Monterplats:
R10

PGs Slab & Wood

PG’s Slab & Wood Shop Mönsterås – din pålitliga partner för allt som har med trä att göra. Vi är inte bara ett sågverk; vi är en fullständig träservice som sträcker sig från skog till färdiga produkter.
Monterplats:
U78

PKN Consultation AB

PKN Consultation erbjuder kvalitativa tjänster inom fyra olika verksamhetsområden. Du väljer oss när Du behöver olika bandvagnstjänster, reparation av släpvagn eller när Du ställer höga krav på Ditt brandskydd och Din säkerhet.
Monterplats:
U28

Plantskydd AB

Plantskydd AB utvecklar och marknadsför viltskyddsprodukter till skogsbruket. Våra mest kända produkter är viltskyddsmedlen Gyllebo Plantskydd, dessa produkter är rena naturprodukter baserade på blodmjöl. Vi säljer även feromoner och insektsfällor för bekämpning av granbarkborre med flera insekter. Vi har drivit vårt familjeföretag i 25 år och våra produkter är registrerade och används i ett flertal länder i Europa, USA och Kanada. Produkternas miljöprofil och effektivitet har möjliggjort dessa exportframgångar. Vi har som mål att vara ett kundnära företag med hög servicegrad. Vi ska därutöver utveckla nya produkter baserade på miljövänliga och naturnära substanser. Blodmjöl är en av naturens mest effektiva substanser för att avskräcka vilt, det är därför vi har valt att jobba med det.
Monterplats:
U80

Rinkaby Maskin AB

BMF är specialiserade på utveckling och tillverkning av skogsvagnar och kranar. BMF har ett brett sortiment med vagnar från ATV-segmentet, 6 till 18 tons fullutrustade skogsvagnar.
Monterplats:
R25

ROSENQVIST MASKIN AB

För dig som söker maskiner för bästa effektivitet och tillförlitlighet, välkommen till Rosenqvist Maskins maskinprogram! I vår produktportfölj finns kvalitetsprodukter för jordbruk, skogsbruk och entreprenad.
Monterplats:
U8 + R23

Runes AB

Runes är ett familjeföretag sedan 1955. Vi är din helhetsleverantör av diesel, smörjmedel, kem och fordonsvård. Ingen kund är för liten eller stor!
Monterplats:
R20

RYOBI

Ryobi har ett stort utbud av batteridrivna trädgårdsverktyg som till exempel drivs av 18V ONE+ batterier, 36V MAX POWER batterier och 72V batterier. Inom varje batterisystem finns en mängd olika verktyg som kan drivas med samma batteri. Ta del av vårt breda sortiment av trädgårdsredskap och hitta dina favoriter.
Monterplats:
U75 + U76

Sampo Rosenlew filial Sverige

Sampo Rosenlew Ltd har drivit sin verksamhet på samma plats i staden Pori. Fabriken ligger i hjärtat av stan, var den har funnits i 150 år . Familjeföretaget Oy W.Rosenlew Ab grundades i 1853, så rötterna på industritillverkning går djupt. Sampo Rosenlew Ltd grundades år 1991. I dag är företaget känt globalt, för hög kvalitet produkter. Skördertröskor och skogmaskiner.
Monterplats:
U102

Samsons

Samsons - Förbrukningsvaror samt kedjeslipning till Skogsentreprenad.
Monterplats:
R24

Skogma

SKOG- & JAKTUTRUSTNING – UPPTÄCK SKOG, NATUR OCH MILJÖ Skogma har över nittio års erfarenhet som leverantör av skogsbruksutrustning. Vår yttersta prioritet har alltid varit att tillhandahålla professionell utrustning för yrkesaktiva inom skogsindustrin, skogsbrukare, skogsägare och friluftsintresserade privatpersoner. Med vår mångåriga erfarenhet är vi en aktör som man kan lita på. Vi tror att våra högkvalitativa produkter, professionell rådgivning från våra experter som hjälper och utbildar våra kunder samt de snabba leveranser som vi tillhandahåller är något som kännetecknar Skogma.
Monterplats:
R28

Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är en myndighet för frågor som rör skog. Vår uppgift är att verka för att skogen sköts så att de skogspolitiska mål som beslutats av riksdagen kan nås. Målen för produktion och miljöhänsyn är jämställda. Skogen ska brukas på ett hållbart sätt så att även framtida generationer kan ha nytta av den. Den lokala förankringen är viktig för oss. Vår vision är ”Skog till nytta för alla”.
Monterplats:
U67

Slag1 AB

Sälj dina saker lätt - med Slag1, så att du kan fokusera på din verksamhet. Snabb och enkel hantering från auktion till redovisning.
Monterplats:
U3

Södra Skogsägarna

Monterplats:
U18

SP Maskiner AB

SP Maskiner ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen. Trots vårt globala varumärke och världsledande aggregat så har vi bevarat vår svenska kvalitet och närhet till kunderna. Vi arbetar ständigt nära våra kunder och försöker alltid tillgodose deras behov. Med vårt motto ”Always ahead” leder vi teknikutvecklingen inom vårt segment. Vi strävar efter att alltid ta tekniken till nästa nivå. Vi drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för dig som kund, nu och i framtiden.
Monterplats:
U29

Sparbanken Eken

Vårt hjärta klappar för regionen och det märks. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus och ett större personligt engagemang. Det är därför vi brukar säga att vi inte är en vanlig bank.
Monterplats:
U62

Sundahls Maskinaffär

Monterplats:
U21

SunSpark Nordic AB

SunSpark projekterar och arrenderar markområden lämpliga för solcellsparker i storleken 6-300 hektar. Vi kan generera höga och trygga arrendeinkomster till markägare samtidigt som vi ökar produktionen av förnybar lokalproducerad el i södra och mellersta Sverige.
Monterplats:
U99

Svets & Maskinservice AB

Svets & Maskinservice har kunder från både jordbruk, skogsbruk, byggentreprenader och andra sektorer. Företaget har en bred kunskap och är van att hantera många olika typer av maskiner och fordon.
Monterplats:
U47

Swecon Anläggningsmaskiner AB

Swecon är en ledande återförsäljare av anläggningsmaskiner i Europa. Vi erbjuder flexibla lösningar och tjänster för att göra livet med våra maskiner så enkelt och roligt som möjligt.
Monterplats:
R1

Sydved

Monterplats:
U7

Tatec AB

Tatec ett företag som driver utvecklingen av miljövänliga produkter till trä-, metall-, lantbruks- och skogsindustrin. I sortimentet finns alltifrån maskinsvärd till smörjmedel och märkfärg. I arbetet ligger en ständig strävan att förse industrierna och dess användare med konkurrenskraftiga produkter och tjänster – till rätt pris.
Monterplats:
R21

Terri

Terri är en liten, smidig skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Med sitt låga marktryck lämpar sig maskinen särskilt för arbete i våtmarker och på känsligt underlag. Terri finns på såväl band som hjul med ett standardutförande som uppdaterades under 2019. Bakom skogsmaskinerna står det småländska företaget Alfing i Älmhult med 130 anställda och en omsättning runt 220 miljoner kronor.
Monterplats:
U4

Timbtech

Monterplats:
R4

Tingsryds Montage AB

Monterplats:
U23 + U24

Toastmannen AB

Monterplats:
Mattorg

Tranåscementvarufabrik AB / Watersystems Sverige AB

Tranås Cementvarufabrik AB är ett familjeföretag som producerar egna betongvaror samt handlar med VA-material – vår specialitet är produkter för enskilt avlopp. Vår största produkt är slamavskiljaren Tranåsbrunnen vilken var den första lågbyggda och helgjutna slamavskiljaren i betong på den svenska marknaden. Vi på Tranås Cementvarufabrik AB arbetar hårt för att leverera varor av hög kvalitet till våra kunder, och med bästa tänkbara service. Vi är idag ca 35 anställda som omsätter ca 60 miljoner årligen. På samma adress i Tranås finns även vårt dotterbolag Watersystems Sverige AB. Företaget sysslar uteslutande med försäljning och service av våra egentillverkade WSB Clean minireningsverk i betong.
Monterplats:
U10

Trebema

Monterplats:
U49

Utnäs Industri AB

Utnäs Industri utvecklar, bygger och säljer effektiva dumpervagnar, kreatursvagnar, grönfodervagnar, balvagnar m.m.
Monterplats:
U11

Vagnsteknik i Karlshamn AB

Monterplats:
U37

Värmebaronen

Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Våra produkter är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Ett omfattande produktprogram ger möjlighet att skapa genomtänkta, driftsäkra värmesystem.
Monterplats:
U57

Vida Skog AB

Vida är Sveriges största privatägda sågverkskoncern med 12 sågverk och 60 skogsinköpare. Vi anskaffar årligen cirka 6,4 m3fub och är alltid intresserade av att komma ut och träffa skogsägare. Under Emmaboda Skog och Traktor finns vi tillgängliga och välkomnar dig till vår monter. Här kan vi prata skogliga frågor och vi kan lära dig mer om värdehöjande avkap. Det finns roliga aktiviteter för barn men även en utmaning för dig som vuxen! Vi ses!
Monterplats:
U52

Wahlkvist Steak´n Grill AB

Steak n´Grill är ett mobilt Cateringföretag som utgår från Varberg! Vi kommer dit du är och tillreder den mat du vill ha. Inget event är för stort eller för litet för oss!
Monterplats:
Mattorg

Worksystem Kronoberg AB

Work System brinner för bilutrustning, bilinredning och tillbehör till servicebilar. Med våra prisvärda premiumlösningar skapar vi ordning och reda i din arbetsmiljö utan att kompromissa med säkerheten. Tack vare vårt breda sortiment kan vi skräddarsy en komplett lösning som passar just din servicebil. Dessutom erbjuder vi snabb leverans, installation och generösa garantier.
Monterplats:
U56