Utställande företag 2018-01-04T09:38:05+00:00

Utställande företag 2018

Agromaster Oy (Pilkemas

Monterplats:
98

Albinsson & Sjöberg

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik. Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor.
Monterplats:
112

Älgskadefondsförening

Information om vilt i trafik och dess konsekvenser.
Monterplats:
2

Alstor AB

Miniskotare Alstor 821 och Alstor 840 Pro Combi
Monterplats:
152

Andreas Stihl Norden AB

Monterplats:
12 + 14 + 16

AVESTA-VAGNEN

Skogs & Flakvagnar för din ATV, Kompakttraktor, Järnhästen mm
Monterplats:
101

Axima AB

Monterplats:
93 + 148

Basturökeriet Sverige

Monterplats:
48 + 49 + 50

Bergs Timber Production

Monterplats:
82

BJM Maskin

Monterplats:
25

Björketorps G. (glass)

Monterplats:
45

Björns Skogsservice

Monterplats:
86

Bjorstorpforest

Grangallring i stormarnas spår
Monterplats:
39

Bracke Forest

Bracke Forest AB utvecklar och tillverkar markberedare, planteringsmaskiner, bioenergiaggregat och utrustning för maskinell sådd. Maskinerna säljs i hela världen. Våra planteringsaggregat Bracke P11och P12 markbereder och planterar täckrotsplantor. Med den nya harven Bracke T28 kan man lägga tiltorna åt samma håll vilket ger många fördelar. Med våra högläggare skapas en unik planteringspunkt för varje enskild planta. Vårt bioenergiaggregat, Bracke C16, passar till att ta ut biomassa från vägkanter, åkerrenar eller i tidiga gallringar.
Monterplats:
21

C3C

Monterplats:
99

Carl Nilsson AB

Monterplats:
89 + 90

Dina Försäkr. Öland

Monterplats:
44

DR SKOG AB

Monterplats:
86

DUAB-Huset, Drift & Und

DUAB-HUSET säljer maskiner och verktyg, där dem stora produktområdena är kompressorer, snickerimaskiner, högtryckstvättar, elverk samt elverktyg.
Monterplats:
19

Falan Energiflis AB

Monterplats:
30

Fönster Älmeboda AB

Fönster Älmeboda AB utför fönsterbyte i sydostregionen. Även fönster till ekonomibyggnader och maskinhallar. Har hela konceptet från kundbesök och offert och egen import av fönster. Försäljning, montering komplett färdigt ute och inne även uppstädning efter färdigt jobb. Inglasning av uterum bygger även uterum. Alltid till fast pris utan överraskningar.
Monterplats:
51

Förarmiljö (Be-Ge Industri)

Monterplats:
84

Fröseke Industriservice

Monterplats:
95

Gösta Gustafsson Skogsmaskiner

I skogspartiet intill flygbanan finns mina leverantörer och samarbetspartner Alstor AB, Kranman AB, Lennartsfors AB, Traktorimport AB, MMG Mc & ATV, Woodtiger AB, Södra-Säker Skog och JS Våtmarksvård, Rönås Skog AB Maskinerna är i drift och demonstreras
Monterplats:
152 + 160 + 161 + 153 + 154 + 155 + 156 + 157 + 158 + 159

Handelsbanken

Monterplats:
147

Heaab

Höglandets Energiautomatik AB (HEAAB) Skogsprodukter: Miniskotare Kinetic T8 samt Country skogsvagnar o kranar Energiklippar och Multigripar från Farmikko Flis-pellets-Vedpannor Försäljning, installation samt service av Hargassner en premiumpanna från Österrike.
Monterplats:
149

HSON Gräv & Lastmaskinutrustningar AB

HSON Gräv & Lastmaskinutrustningar AB tillverkar och säljer AV-RAPID det mobila siktverket/sorteringsverket samt tillverkar utrustningar tex kompletta satser medstyrande skärmfästen till VOLVO,CAT, LIEBHERR, DOOSAN, ATLAS,YANMAR,TEREX,SCHAEFF,NEUSON,HYDREMA…. samt kromade och rostfria motviktsbågar med blixt o positionsljus, Importör av den Finlands tillverkade energi klippen TMK med 3 modellstorlekar 200,300 och 400 i klippdiameter, konstruerad speciellt för att användas på grävmaskiner i storleken 2-30 ton
Monterplats:
111

Hydroscand AB

Hydroscand är marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Med över 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr är vi din närmaste slangservice. Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och har idag en omsättning på ca 220 miljoner Euro (2017), över 200 slangservicebutiker och fler än 400 återförsäljare. Med våra över 1 100 anställda servar vi över 21 000 kunder i 19 länder i Europa, Asien och Afrika. Det är viktigt för oss att alltid finnas nära kunden med en butik, SlangExpress eller en återförsäljare. I Emmaboda finns Hydroscands återförsäljare LS Lastbilar AB. Välkommen till oss!
Monterplats:
26

Idealskog AB

Säljer och monterar allt i stängselväg, butiksförsäljning. Total entreprenad i skogen, främst gallring. Trädfällning på tomter. Stenläggning och trädgårdsarbeten. mer info på hemsidan idealskog.se
Monterplats:
43

Industriverktyg IDG-Tools AB

Monterplats:
76

JGA Skog AB/Liljas Personbilar AB

JGA Skog AB är ett råvaruanskaffande företag som ingår i OMA koncernen. OMA ägs och drivs av tredje och fjärde generation Andersson. Företaget fyller 90 år i år. Man sågar ca 200 000 m³ och hyvlar 115 000 m³. Läs gärna mer på vår hemsida; www.jga.se eller följ oss på facebook
Monterplats:
70 + 71

John Deere Forestry

Monterplats:
131

JRJ Flyg & Specialfoto

Monterplats:
106

JS Våtmarksvård

Vassklippning och muddring
Monterplats:
159

K-Produkter Service AB

Monterplats:
141

KOMATSU

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vår vision är att vara en oumbärlig samarbetspartner för professionella skogsmaskinsägare. Vi vill ha en långvarig relation med våra kunder och bidrar på alla sätt vi kan med våra maskiner, tjänster och expertis. Vårt mål är att ge dig den mest lönsamma helhetslösningen och att finnas där varje steg på vägen.
Monterplats:
144

Kranman AB

Miniskotare Bison 6000x, Bison 10000, gallringsprocessor P25 och ATV Vagnar
Monterplats:
153

Landshypotek Bank AB

Monterplats:
31

Länsförsäkringar Kalmar Län

” Länsförsäkringar Kalmar län är ett bolag som ägs och styrs av sina kunder. Vi finns till för att göra vardagen enklare och tryggare för dig som kund med bekväma banktjänster, nära rådgivning och heltäckande försäkringsskydd. Vi är starkt engagerade i att skapa ett tryggt och välmående Kalmar län. Det gör vi genom att vara den långsiktiga och drivande kraften i frågor som är viktiga för oss och dig som kund.”
Monterplats:
27

Lantmännen Maskin

Maskiner – Reservdelar – Verkstad. Hos Lantmännen Maskin hittar du ett produktprogram med marknadens bästa tekniska lösningar och ett sortiment som ständigt utvecklas. Du har alltid kunniga säljare och mekaniker nära dig. Välkommen in på någon av våra 60 anläggningar över hela landet.
Monterplats:
100 + 142

LASEMA

Monterplats:
99

Lennartsfors AB

Minilunnare Järnhästen med driven griplastarvagn och miniskotaren Hjulhästen
Monterplats:
154

Liljas Personbilar AB/JGA Skog AB

Monterplats:
70 + 71

Log Max AB

Monterplats:
105

Logosol AB

Monterplats:
88

LRF Konsult AB

LRF Konsult får landets småföretagare att växa. ”LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med över 75 000 kunder. Vi erbjuder tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling”
Monterplats:
20

Malwa International AB

Monterplats:
74

MMG MC & ATV

Yamaha ATV med tillbehör
Monterplats:
157

Möre Maskiner AB

Monterplats:
143

MOTOREX Nordic AB

MOTOREX är Schweiz största oberoende företag för förädling av olja. Med tribologispecialister, ingenjörer och kemister forskar, utvecklar och producerar MOTOREX oavbrutet innovativa smörjmedel och kemtekniska produkter.
Monterplats:
29

Nordicc i Ljungby AB

Monterplats:
97

Oregon / Svenska Blount

“Svenska Blount AB är ett helägt dotterbolag till Blount International Inc. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernenens varumärke OREGON® på den Svenska marknaden. Blount är en världsledande tillverkare av sågkedjor och sågsvärd. Vi sätter alltid användaren i fokus. Och i Oregons sortiment finner ni ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel, såsom sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, trimmertråd, gräsklipparknivar, 36V redskap mm.”
Monterplats:
81

Organox

Monterplats:
86

PKN Consultation AB

Monterplats:
78

Qvennes Skog & Maskin/Avesta Vagnen

Din kompletta leverantör av miniskotare lämpade för småskaligt skogsbruk. Griplastarvagnar för barn, ATV-vagnar, transportsläp, timmerklippar, ATV-bågar, Visar ATV från Honda, Yamaha, Can am, Skogs & Gårds tillbehör från Bonnet, mm.
Monterplats:
101

Reipal AB

Marknadsledande på trädfällriktare Trädfällriktaren är ett viktigt hjälpmedel vid riktad och säker fällning av träd längs vägar, kraftledningar, intill hus samt vid riktad fällning av stora träd. Finns i 6 modeller. Vi tillverkar även dragsaxen som har en unik funktion som är skonsam för ryggen vid tunga lyft.
Monterplats:
41

RM Kedjeservice AB

RM Kedjeservice ab slipar och säljer alla typer av skördarkedjor. Renoverar och säljer maskinsvärd av alla fabrikat. Säljer även sågkedjeoljor, märkfärg, drivhjul, färgmunstycken mm. Upphämtning/lev. i stora delar av Kalmar, Blekinge & Kronobergs län.
Monterplats:
145

Rönås Skog AB

Monterplats:
161

Runnarkop Outdoor 4802220113

Monterplats:
42

Sahlins Alltjänst

Monterplats:
83

Sampo Rosenlew filial Sverige

Monterplats:
108

Skogssällskapet Förvaltnings AB

Monterplats:
23

Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är en myndighet för frågor som rör skog. Vår uppgift är att verka för att skogen sköts så att de skogspolitiska mål som beslutats av riksdagen kan nås. Målen för produktion och miljöhänsyn är jämställda. Skogen ska brukas på ett hållbart sätt så att även framtida generationer kan ha nytta av den. Den lokala förankringen är viktig för oss. Vår vision är ”Skog till nytta för alla”.
Monterplats:
40

Södra Skogsägarna

Monterplats:
87

SP Maskiner AB

SP Maskiner ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen. Trots vårt globala varumärke och världsledande aggregat så har vi bevarat vår svenska kvalitet och närhet till kunderna. Vi arbetar ständigt nära våra kunder och försöker alltid tillgodose deras behov. Med vårt motto ”Always ahead” leder vi teknikutvecklingen inom vårt segment. Vi strävar efter att alltid ta tekniken till nästa nivå. Vi drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för dig som kund, nu och i framtiden.
Monterplats:
85

Sparbanken Eken

Med ett genuint intresse för våra kunders affärer, är vi en påläst fullservicebank som erbjuder allt en storbank kan erbjuda – men med ett lokalt fokus. Vår bank är unik då vi ägs av sex lokala stiftelser, vars syfte är att ge tillbaka en stor del av vinsten till bl.a. utbildning, föreningsliv och kultur. Detta gör vi för att stimulera en god samhällsutveckling och en tillväxt i vårt verksamhetsområde som innefattar Blekinge, Kalmar och Kronobergs län.
Monterplats:
18

Sundahls Maskinaffär

Monterplats:
126

Svenningsens Maskin AB

Monterplats:
77 + 79

Svensk Skogsservice AB

”Svensk Skogsservice utför alla typer av motormanuella arbeten som röjningar och motorsågsarbeten, även plantering inklusive plantförsäljning erbjuds. Vi har via Dalslands Skogsskola som är en del av vår grupp, skogliga utbildningar från SYNs kursprogram inklusive utbildningar för motorsåg klass A,B,C,D,V.”
Monterplats:
6

Svensk Trädvård & Utbildning AB

DET KOMPLETTA TRÄDVÅRDSFÖRETAGET. Utbildning – Försäljning - Trädbesiktning – Entreprenad ... och mycket mer Allt Du behöver för trädvård – utrustning & instrument från bl a Freeworker * GEFA * IML * AirSpade * Portable Winch * EDER * Niwaki - stegar * Francital - skyddskläder Utbildning: klättring - ETW-förberedelse - räddning mm Välkommen. Kontaktperson i montern: de Gourét Litchfield 0709-665885 info@svensktradvard.se
Monterplats:
46 + 47

Svenssons Motor

Monterplats:
113 + 114

Svets & Maskinservice AB

Monterplats:
91

Swedbank

Monterplats:
15

Swedmog AB

Monterplats:
28 + 94

Sydostskog AB

Monterplats:
52

Sydved

Monterplats:
8 + 10

Terri

Monterplats:
73

Traktorimport AB

Skogsutrustade minitraktorer, Branson
Monterplats:
156

Vida Skog AB

Vida är Sveriges största privatägda sågverkskoncern med 9 sågverk och 40 skogsinköpare. Vi anskaffar årligen cirka 3,9 miljoner m3fub och är alltid intresserade av att komma ut och träffa skogsägare. Under Emmaboda Skog och Traktor finns vi tillgängliga och välkomnar dig till vår monter. Här kan vi prata skogliga frågor och vi kan lära dig mer om värdehöjande avkap. Det finns roliga aktiviteter för barn men även en utmaning för dig som vuxen! Vi ses!
Monterplats:
22 + 24

Woodtiger AB

Skotare Woodtiger GJ30
Monterplats:
155