Utställande företag 2021-10-22T09:52:59+00:00

Utställande företag 2022

Albach

Albach diamant 2000 är en unik maskin byggd utan kompromisser vad gäller flisning. Maskinen är troligen den bästa i sin klass när det gäller kapacitet och flexibilitet. Albach Diamant 2000 är byggd från grunden för att flisa och dess konstruktion är till fullo anpassad för detta. Terrängegenskaperna är bra i förhållande till en lastbil men inte att jämföra med en skotarburen hugg. Den tar sig fram på åkrar, betesvallar och kan även åka en bit ut på hygget om det inte är för stora hinder i vägen. Bärigheten är bra tack vare de mycket stora hjulen.
Monterplats:
164 + 167

Albinsson & Sjöberg

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik. Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor.
Monterplats:
194

Älgskadefondsförening

Älgskadefondsföreningen är en ideell, rikstäckande förening med ca 80 000 medlemmar. Vi sprider kunskap och information om viltolyckor samt medverkar till åtgärder för att förhindra dem. Vi ger ekonomisk hjälp till medlem vid kollision med anmälningspliktigt vilt.
Monterplats:
2

ALUCAR OY

Alucar är världens ledande tillverkare av påbyggnationer för timmerbilar. Vi hjälper dig öka din produktivitet med våra lätta produkter. Vi satsar på användarvänliga komponenter och aktiv produktutveckling Den höga kvaliteten på timmerbilen uppnås med rätt material, främst aluminium, och de lösningar som fungerar bäst vid timmertransport. Lång erfarenhet samt kompetens inom timmertransportbranschen, i kombination med en pålitlig service, säkerställer att timmerbilen vi bygger används produktivt och underhållet är smidigt. En lätt timmerbil genererar en högre inkomst för timmeråkaren, eftersom när transportutrustningens egenvikt blir låg, ökar nyttolasten maximalt.
Monterplats:
181

Atteviks Lastvagnar AB

Atteviks Lastvagnar är en av de större återförsäljarna för Scania Sverige och vi finns på åtta orter runtom i Småland; Jönköping, Nässjö, Tranås, Växjö, Ljungby, Älmhult, Kalmar och Nybro. Förutom försäljning av lastbilar och släpvagnar har vi stort fokus på vår serviceverksamhet som även omfattar bussar, lastbilspåbyggnader och skadereparationer.
Monterplats:
186

Axima AB

Monterplats:
144 + 192

Basturökeriet

Monterplats:
46 + 47 + 52

Bergs Fegen

Monterplats:
169

Best Grip

Monterplats:
16

Bevola

Sedan början av 1968 har BEVOLA arbetat med att erbjuda kvalitetsprodukter till lastbilar, släp och trailers. Vi är ett globalt inköpskoncept med mer än 6 500 artikelnummer. Vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter gör att vi kan leverera lösningar i alla storlekar. En stor lagerkapacitet i alla tre länder innebär att vi alltid kan leverera snabbt. Vi är ett varuhus för hela branschen, och det betyder att våra kunder bara behöver handla på ett ställe. Med vår egen produktion av BevoPro produkter kan vi även leverera skräddarsydda lösningar som passar den enskilda kundens behov. Vår tekniska avdelning och vårt team av professionella rådgivare finns redo att hjälpa till att utveckla rätt lösning. Vi har tagit fram ett eget axelkoncept för den nordiska marknaden som är skräddarsytt för alla tänkbara applikationer. På BEVOLA vet vi hur viktigt det är att utrustningen är i ordning – och matchar behovet. Välkommen till Bevola i Växjö Kundservice 0470- 752 750 order@bevola.se
Monterplats:
111

BJM Maskin

Vi är tillverkare och världsledande på olika processorer bygger med hög kvalité och stort intresse för skog och skogsägare. Vi lyssnar på deras förslag och anpassar oss till vad marknaden vill ha Det gör oss unika.
Monterplats:
25

Björketorps Gård(Glass)

Monterplats:
43

Bjorstorpforest

Grangallring i stormarnas spår
Monterplats:
39

Bracke Forest AB

Monterplats:
101

Bruks AB

Monterplats:
195

Carl Nilsson AB

Monterplats:
89 + 90

Centerpartiet i Kalmar Län

Centerpartiet är ett grönt, frihetligt parti med fötterna på jorden • Vi tänker göra allt vi kan för att fler ska få ett jobb att gå till • En av våra allra största utmaningar är att stoppa klimatförändringarna. För att vi ska få ett hållbart samhälle måste alla ta ansvar. Grunden i vår politik är alla människors frihet och lika värde. Vi tror på människors förmåga att bestämma över sina liv och skapa sin egen framtid. Det är så vi tillsammans får hela landet att växa.
Monterplats:
207

CMT

CMT – Kvalitet hel vägen Vi bestämde oss för att göra lastbilstransporter effektivare, modernare och mer miljövänliga. Vi ifrågasatte gamla sanningar och utmanade oss själva med nya sätt att tänka för att komma med idéer och lösningar som verkligen gör skillnad. Resultatet finns i en serie innovativa och kundanpassade lastbehållare och flak som har gjort CMT till Nordens ledande tillverkare på området. Sedan har vi Parator också. Kan du få med att Parator också ställer ut, naturligt vis samma monter som vi har. All försäljning sker genom CMT idag men jag skulle vilja ha Parator med i branschutsällarregistret: Parator – När släpet kommer först Det finns ett skäl till att man blir ledande inom sin bransch. På Parator bygger vi Sveriges smartast konstruerade släpfordon eftersom vi inte ser lagar och förordningar som begränsningar – utan som utmaningar och möjligheter till ständiga förbättringar.
Monterplats:
71 + 202 + 203

Dina Försäkringar Syd

Dina Försäkringar är grupp bestående av 6 försäkringsbolag med stark lokal förankring och rötterna djupt i den svenska myllan. Idag är vi landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring och med mer än 250 års erfarenhet fortsätter vi att möta våra kunder på ett nära och personligt sätt på just de platser där kunden vill träffa oss.
Monterplats:
48

Dunlop Hiflex

Monterplats:
29 + 30

Emmaboda Kommun

Emmaboda ligger mitt i Glasriket rikt på kultur och aktiviteter. Under året sker en mängd olika evenemang i vårt område. Tusentals motorentusiaster kommer hit för att njuta av bilar och motorcyklar i alla former. Emmaboda kommun är vald till årets Kulturkommun 2022. Det innebär att vi satsar lite extra på det. Varför inte ta ett besök på nordens enda renodlade Glasmuseum The Glass Factory eller Kyrkeby bränneri. Du befinner dig i vår store författare Vilhelm Mobergs födelsebygd och just i år så ’r det mycket på gång. Den nya versionen av filmen Utvandrarna jade ju premiär julen 2021. Tips, gör ett besök i Duvemåla, Klasatorpet eller i Vilhelms födelseby Moshultamåla. Vill du koppla av i naturen så ska du välja någon av våra fina leder.
Monterplats:
42

Emmaboda Maskin & Trädgård/Stihl

Monterplats:
76

Finnvedens Lastvagnar

Monterplats:
183

FOGMAKER INTERNATIONAL AB

Ligg ett steg före med Fogmaker Fogmaker är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem med vattendimma under högtryck för motorrum och slutna utrymmen. Fogmakersystemet har en patenterad högtrycksteknologi. Vi har en egen utveckling och montering. Företaget finns i Växjö och vi har ett globalt återförsäljarnätverk. Fogmaker har levererat mer än 250 000 brandsskyddssystem, till 50 länder, sedan starten 1995.
Monterplats:
162 + 163

Fönster i Älmeboda AB

Monterplats:
27

Förarmiljö AB

Monterplats:
84

Forze AB

Forze AB i Kalmar är återförsäljare av Polaris, Can-Am, Sea-Doo och Subaru. Vi säljer även begagnade bilar och erbjuder service och reparation i vår auktoriserade verkstad som är ansluten till Autoexperten.
I vår monter kommer vi visa ett utbud av årets nya modeller av fyrhjulingar, UTV, vattenskotrar samt bilar från Subaru.
Välkommen att besöka vår monter!
Monterplats:
174

Fröseke Industriservice

Monterplats:
95

Fyrhjulingsupplevelser Åseda 2020 Event, Försäljning & Utbildning AB

Monterplats:
200

Gnosjötornet

Monterplats:
51

GOTFire AB

Gotfire tillhandahåller utrustning för uppvärmning med bioenergi och har mångårig erfarenhet av fastbränsleeldning och dimensionering av värmesystem. Vi marknadsför vårt eget märke Gotfire men vi är även stolta över att vara generalagent för Österrikiska KWB. KWB är en av Europas mest välkända tillverkare av värmesystem för biomassa, med en enkel och tydlig vision: Vi ger energi för livet! Hos oss hittar du högteknologiska premiumprodukter för fastbränsle med kapacitet för alla tänkbara värmebehov. Vi tillverkar nyckelfärdiga panncentraler i flera olika modeller och vi gör även kundanpassade lösningar utifrån varje fastighets behov och möjligheter. Oavsett vilken lösning du än väljer kan du vara säker på att den garanterat kommer att täcka just ditt energibehov och att du får ett miljövänligt, ekonomiskt och säkert värmesystem. Välkomna att besöka oss!!
Monterplats:
189

Green Deer AB

I årsskiftet 2021/2022 blev Bil & Traktorservice, Agro Maskiner Gotland och Svenssons Motor ett gemensamt bolag och arbetar numera under det gemensamma namnet Green Deer AB. Tillsammans är vi nu nio kontor fördelade över mellersta och sydöstra Sverige. Sammanslagningen är ett naturligt steg och gör oss starkare som bolag på alla plan. Det ger dessutom både oss själva och våra kunder bättre förutsättningar att fortsätta ligga i framkant när det kommer till att nyttja den nya teknologin som blir allt viktigare inom jordbrukssektorn. Ägandet och personalen kommer fortsatt att vara densamma!
Monterplats:
94

Grimslövs Skogstjänst AB

Grimslövs skogstjänst AB är ett medelstort skogsvårds företag med säte i Emmaboda. Vi hantera allt inom skogsvård och manuell huggning. I våran monter kommer vi att vissa två markberedare en 1510 med Bräcke t 26 harv och en 1510 med Bräcke M24a högläggare.
Monterplats:
99 + 98

Handelsbanken

Handelsbanken är en av Nordens ledande affärsbanker, med ett komplett utbud av finansiella tjänster. Vi är också ett serviceföretag som sätter dig som kund i centrum. Vår organisation är starkt decentraliserad och det är med det lokala Handelsbankskontoret du som kund gör dina affärer. Vi har med våra närmare 400 kontor i Sverige en stark geografisk spridning och en lokal beslutskraft nära våra kunder. Att förvalta skog och mark inför kommande generationer är ett av de mest betydelsefulla jobb man kan ha. Därför värnar vi lite extra om våra skogsägare och lantbrukare. Hos oss är Skog och lantbruk ett eget affärsområde med många experter och stort engagemang. Och på våra lokala bankkontor finns rådgivare med lång erfarenhet av skog, lantbruk och företagsverksamhet.
Monterplats:
147

Heaab

Höglandets Energiautomatik AB är importörer för Kinetic Miniskotare och Country Skogsvagnar och kranar i Sverige. Vi visar den helt nya KINETIC K437 samt andra nyheter från Country. Höglandets Energiautomatik AB säljer och installerar flispannor från Österrikiska Hargassner. Hargassner har mer än 38 års erfarenhet och över 140 000 nöjda kunder världen över.
Monterplats:
156 + 157

Hinz

Monterplats:
175 + 176

HOGSTAD SVETS

Monterplats:
193

HSON Gräv & Lastmaskinutrustningar AB

HSON är importör av TMK energi/trädklippar, en ut av de ledande tillverkarna i Finland. TMK har lagt stor kraft i produktutveckling och utvecklat ett antal innovativa lösningar för arbete med grävmaskiner. Vi kommer att visa 3 modellstorlekar 200 (2-12t maskin) klippdiameter 200mm ,300 (6-20t maskin) klippdiameter 300mm och 400 (10-30t maskin) klippdiameter 400mm. Samt maskinutrustningar till entreprenad maskiner tex medstyrande skärmsatser, Tak och Motviktsbågar med blixt och positionsljus.
Monterplats:
108

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge

Monterplats:
21

Hydroscand AB

” Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som grundades i Stockholm 1969. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation. I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020). Vår affärsmodell har varit i stort sett oförändrad sedan starten, det handlar om att vara nära våra kunder. Vi tror att vår långa historia, starka kundfokus och välkända varumärke – i kombination med högkvalitativa produkter – är det som gör oss unika. Välkommen till Hydroscand!”
Monterplats:
26

Idealskog AB

Säljer och monterar allt i stängselväg, butiksförsäljning. Total entreprenad i skogen, främst gallring. Trädfällning på tomter. Stenläggning och trädgårdsarbeten. mer info på hemsidan idealskog.se
Monterplats:
15 + 19

Iggesund Forest AB

Monterplats:
20

JGA Skog AB

JGA Skog AB är ett råvaruanskaffande företag som ingår i OMA koncernen. OMA ägs och drivs av tredje och fjärde generation Andersson. Företaget fyller 90 år i år. Man sågar ca 200 000 m³ och hyvlar 115 000 m³. Läs gärna mer på vår hemsida; www.jga.se eller följ oss på facebook
Monterplats:
70

K-Produkter Service AB

Monterplats:
131 + 191

Kalmar Bilcentrum AB

Småländska Bil och Kalmar Bilcentrum finns på plats med personal från både Kalmar, Växjö och Vetlanda. Vi visar mercedes transportbilar och har med oss bland annat nya eVito. Varmt välkomna till vår monter!
Monterplats:
196

Kama Produkter AB

Monterplats:
182

Kilafors Industri AB

Monterplats:
171

Klaravik AB

Klaravik är marknadsplatsen för maskiner, verktyg och fordon där mängder av traktorer och skogsmaskiner byter ägare – varje vecka. Kom förbi vår monter, byt några ord och tävla i vårt maskinquiz med fina priser i potten!
Monterplats:
208

Koppom Maskin AB

Koppom Maskin är ett värmländskt familjeföretag sedan 1967. Med fokus på förtroende och långsiktiga kundrelationer säljs begagnade skogsmaskiner, reservdelar och tillbehör. Företaget är Sveriges enda renodlade demontör av tunga skogsmaskiner och har ett omfattande lager. Under namnet Koppom Maskin säljs KM-Wins (fönster), KM-Tubes (innerslang), KM-lights (belysning) och KM-Actuators (el-cylinder). Under det egna varumärket XL Traction säljs XL Tracks (band) och XL Chains (kedjor).
Monterplats:
150

Kranman AB

Kranman AB tillverkar och säljer vagnar, maskinen och tillbehör till fyrhjuling, skog och entreprenadmaskiner. Vi kommer visa upp våra skotare, skördare och vagnar.
Monterplats:
154 + 155

Kvdpro

Kvdpro.com - en digital marknadsplats som förmedlar begagnade fordon, maskiner, verktyg och branschrelaterade tillbehör via auktion och fast pris-försäljning. Kvdpro är en del av KVD-koncernen och har sedan starten 1991 varit en pionjär inom digital försäljning. I över 30 år har vi hjälp företag att köpa, leasa och sälja fordon och maskiner varje vecka. Ps! Hos oss väljer du insats efter behov vid varje enskild försäljning. Antingen låter du oss sköta hela försäljningen eller så gör du lite mer själv till ett förmånligare pris.
Monterplats:
50

Landshypotek Bank AB

Landshypotek Bank vill bidra till ett rikare liv i hela landet. Ända sedan 1836 har vi finansierat jord- och skogsbrukares boende och företagande. Sedan några år tillbaka kan alla med ett hjärta som klappar för landsbygden också spara i Landshypotek Bank.
Monterplats:
31

Länsförsäkringar Kalmar Län

Monterplats:
44

Lantmännen Aspen AB

Monterplats:
93

Lantmännen Maskin

Maskiner – Reservdelar – Verkstad. Hos Lantmännen Maskin hittar du ett produktprogram med marknadens bästa tekniska lösningar och ett sortiment som ständigt utvecklas. Du har alltid kunniga säljare och mekaniker nära dig. Välkommen in på någon av våra 60 anläggningar över hela landet.
Monterplats:
100 + 142

Laxo

Monterplats:
185

Lennarstfors AB

Det är Lennartsfors AB som tillverkar och säljer Järnhästen. Vi drivs av viljan att utveckla, tillverka och sälja produkter för transport i både terräng och på väg! Nyheten vi skall visa är Nya Radiostyrda Järnhästen Essence Länk till en film om Radiostyrda JärnHästen Essence https://youtu.be/NQMgSbM8qec
Monterplats:
153

Liljas Personbilar AB

Det senaste året har Liljas valt att bredda sitt sortiment så vi kan svara upp på era önskemål om att kunna vara återförsäljaren i Småland som kan tillgodose de flesta kunders alla fordonsbehov. På mässan i år får ni bland annat ta del av några nytillskott i vårt sortiment nämligen pickuper från Isuzu men dessutom fyrhjulingar och UTV:s från Segway.
Monterplats:
141

Log Max AB

Monterplats:
105

Logset OY

Finländska skogsmaskinstillverkaren Logset Ab erbjuder förstklassiga lösningar för hållbarare skogsavverking. I företagets produktutbud finns två modeller av hybridskördare, samt traditionella skördare, skotare och skördaraggregat. Alla produkter produceras på Logsets fabrik i Kvevlax, nära Vasa. Bolagets återförsäljarnätverk täcker 25 länder och Logset maskiner jobbar i över 25 länder. Logset grundades år 1992 och bolaget har idag ca 100 anställda.
Monterplats:
168

Markusson Professional Grinders AB

Markussons vision är att hjälpa skogsentreprenören att bli mer effektiv och lönsam i sitt arbete. I vår målgrupp ingår alla som jobbar professionellt med kedjor och svärd. Våra speciellt utvecklade maskiner tillverkas i Edsbro, Norrtälje kommun, och alla som någonsin har jobbat med en Markusson automatslip kan uppskatta enkelheten och resultatet . Det kan bero på över 30 års erfarenhet, flera unika patent och en skogstokig idé om vett och bättre bett.
Monterplats:
80

Maskin och Fritid

Maskin & Fritid startades i Karlskrona 2004 och hade i flera år fokus på mindre fritids-ATV;er, motorcyklar och elektriska fordon. Företagets intresse för elektriska, batteridrivna fordon, redskap och maskiner har utvecklats, såväl som sortimentet på större arbets-ATV/UTV, samt motorsåg, röjsåg och större maskiner för park- och trädgårdsskötsel för både proffs och privatpersoner. Butiken med egen verkstad ligger i Lyckeby, strax utanför Karlskrona sedan 2006.
Monterplats:
179

MMG Marine AB

Marine Maintenance Group Sweden AB grundades 2005 under målsättningen att knyta ihop olika verksamhetsområden inom den marina branchen. Vi är lokaliserade i Sölvesborg, Karlshamn och Karlskrona. Företaget består av olika divisioner och har huvudkontor i Sölvesborg och filial i Karlshamn och Karlskrona.
Monterplats:
178

Möre Maskiner AB

Monterplats:
143

Naturbruksgymnasiet Kalmar

Monterplats:
209

NDI Sweden AB

NDI är en svensk filial av NDI Group A/S – Nordens största leverantör av däck, fälgar och hjul till alla fordon. Företaget grundades 1970 så vi kan stolt säga att vi har över 50 års erfarenhet i branschen. Utöver Sverige finns vi även i Danmark, Norge och Finland. Vi har ett enormt sortiment av däck och fälgar till alla fordon och erbjuder mängder av varumärken, bl.a. är vi importörer av Alliance och Galaxy från Yokohama Off-Highway Tires.
Monterplats:
204

Nellemann Machinery

Idag bedriver Nellemann Machinery import, försäljning och service av professionella park- och gräsvårdsmaskiner med agenturer som Kubota, Spider, Billy Goat och Wessex.
Monterplats:
77 + 79

Nordfarm AB

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Våra leverantörer delar vårt intresse för innovation och utveckling, för dagens lantbrukare och kommande generationer. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Bl.a importör av Palms skogsekipage, OFA slirskydd och Clark band.
Monterplats:
148

Nordic Traction AB

Nordic Traction Group (NTG) är en marknadsledande Europeisk tillverkare av slirskydd och boggiband, främst till skogsmaskiner och traktorer.
Monterplats:
83

Nordicc i Ljungby AB

NORDICC erbjuder ett program av redskap och maskiner för de som jobbar inom skog, anläggning och grönyteskötsel. Mobila flishuggar/ flistuggar, buskröjare, häcksaxar och modulborstar är några exempel på vad vi kommer att visa upp. Gemensamt för att våra produkter är att de ser till att jobbet blir gjort på bästa sätt!
Monterplats:
97

NYVAB,NYBERGS VERKSTAD AB

Monterplats:
82 + 114

Olofsfors AB

I mer än 250 år har Olofsfors tillverkat stålprodukter av högsta kvalitet. Idag i form av band till skogsmaskiner och slitstål till entreprenadbranschen. Vi använder kunskapen och erfarenheten för att leverera morgondagens innovationer till våra kunder världen över.
Monterplats:
88

Oregon

Oregon Tool Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Oregon Tool Inc. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernenens varumärke OREGON® på den Svenska marknaden. Oregon Tool är en världsledande tillverkare av sågkedjor och sågsvärd. Joe Cox uppfann 1947 den moderna sågkedjan och grundade företaget som då fick namnet Oregon Saw Chain Corporation. Idag finns varumärket Oregon representerat i över 100 länder. I sortimentet finner ni ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel, såsom sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, trimmertrådar, gräsklipparknivar mm.
Monterplats:
81

Organox

Medutställare med Sundins Skogsplantor AB
Monterplats:
6

Pickupcenter Småland

Pickupcenter Småland är bäst på att hitta den där speciella bilen eller pickupen du alltid drömt om. Vi tar hem och lagerhåller bilar med det lilla extra och låg vägtrafikskatt. Unika objekt från USA. Auktoriserade handlare av Dodge och RAM. Specialister på Chevrolet, Ford, GMC eller annan US-bil för B-kort eller C-kort. Ingen önskning är för svår. Besök oss för ditt livs bilaffär.
Monterplats:
172

PKN Consultation AB

PKN Consultation erbjuder kvalitativa tjänster inom fyra olika verksamhetsområden. Du väljer oss när Du behöver olika bandvagnstjänster, reparation av släpvagn eller när Du ställer höga krav på Ditt brandskydd och Din säkerhet.
Monterplats:
78

Plantskydd AB

Plantskydd AB utvecklar och marknadsför viltskyddsprodukter till skogsbruket. Våra mest kända produkter är viltskyddsmedlen Gyllebo Plantskydd, dessa produkter är rena naturprodukter baserade på blodmjöl. Vi säljer även feromoner och insektsfällor för bekämpning av granbarkborre med flera insekter. Vi har drivit vårt familjeföretag i 25 år och våra produkter är registrerade och används i ett flertal länder i Europa, USA och Kanada. Produkternas miljöprofil och effektivitet har möjliggjort dessa exportframgångar. Vi har som mål att vara ett kundnära företag med hög servicegrad. Vi ska därutöver utveckla nya produkter baserade på miljövänliga och naturnära substanser. Blodmjöl är en av naturens mest effektiva substanser för att avskräcka vilt, det är därför vi har valt att jobba med det.
Monterplats:
45

Plastomer Sweden AB

Monterplats:
173

PM Bioenergi & Smide AB

Vi är ett biovärmeföretag som kan erbjuda kompletta lösningar med inriktning på ved-, flis-, pellets- och spannmålspannor, för uppvärmning av bostad-, stall- och verkstads- lokaler. Från skorsten till kulvert, ackumulatortankar och vvs samt installation av panna.
Monterplats:
28

Qvennes Skog & Maskin

Monterplats:
165 + 166

Rackstad Bil & Delar AB

Monterplats:
187

RagnarTech

Monterplats:
113

Reipal AB

Reipal AB tillverkar sex modeller av trädfällriktare, dessa används vid riktad fällning av träd. Detta ger en ökad säkerhet och tidsbesparing vid fällning av svårfällda träd.
Monterplats:
41

REXUS UTBILDNINGAR AB

20 år i branschen. Samtliga utbildningar inom Skog, Åkeri och Transport
Monterplats:
49

RM Kedjeservice AB

RM Kedjeservice ab slipar och säljer alla typer av skördarkedjor. Renoverar och säljer maskinsvärd av alla fabrikat. Säljer även sågkedjeoljor, märkfärg, drivhjul, färgmunstycken mm. Upphämtning/lev. i stora delar av Kalmar, Blekinge & Kronobergs län.
Monterplats:
145

Sableline Sweden AB

Välkommen till GRILLSTUGAN.COM Här finner du många spännande produkter inom stugor. Grillstugan.com ägs och drivs av Sableline Sweden AB som startades 1999 med målsättning att arbeta med så få begränsningar som möjligt. Hörsamhet och flexibilitet är nyckelord som vi arbetar efter. Vi lägger mycket tid på att finna prisvärda och bra produkter så att Ni som kunder kan känna Er trygga när Ni handlar från oss. Tillgänglighet är ett måste för oss och därför skall Ni kunna möta oss och våra produkter på många ställen i Sverige. Vi finns på köpcentrum, mässor, marknader och Vi är även representerade på olika varuhuskedjor. Vi har utbyggt showroom och kontor där Ni kan kontakta oss personligen. Vi önskar Er hjärtligt välkomna till Grillstugan.com
Monterplats:
205

Sagro.se

Monterplats:
149

Sjögrens Lastvagnar AB

Monterplats:
184

Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är en myndighet för frågor som rör skog. Vår uppgift är att verka för att skogen sköts så att de skogspolitiska mål som beslutats av riksdagen kan nås. Målen för produktion och miljöhänsyn är jämställda. Skogen ska brukas på ett hållbart sätt så att även framtida generationer kan ha nytta av den. Den lokala förankringen är viktig för oss. Vår vision är ”Skog till nytta för alla”.
Monterplats:
40

Slag1 AB

Sälj dina saker lätt – med Slag1, så att du kan fokusera på din verksamhet. Snabb och enkel hantering från auktion till redovisning.
Monterplats:
206

Södra Skogsägarna

Monterplats:
87

SP Maskiner AB

SP Maskiner ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen. Trots vårt globala varumärke och världsledande aggregat så har vi bevarat vår svenska kvalitet och närhet till kunderna. Vi arbetar ständigt nära våra kunder och försöker alltid tillgodose deras behov. Med vårt motto ”Always ahead” leder vi teknikutvecklingen inom vårt segment. Vi strävar efter att alltid ta tekniken till nästa nivå. Vi drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för dig som kund, nu och i framtiden.
Monterplats:
85

Sparbanken Eken

Sparbanken Eken är en lokal bank med en stark strävan att skapa värde för våra kunder och regionen där vi verkar. Vi erbjuder allt en storbank kan erbjuda, men med lokalt fokus.
Monterplats:
18

Sundahls Maskinaffär

Monterplats:
126

Sundins Skogsplantor AB

Medutställare med Organox
Monterplats:
6

Svets & Maskinservice AB

Monterplats:
91

Swedbank

Med 7,3 miljoner privatkunder och 618 000 företagskunder är vi den ledande banken på våra hemmamarknader. Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Vi vill göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa.
Monterplats:
23

Swedol

Monterplats:
74

Sydved

Monterplats:
8 + 10

Terri

Terri är en liten, smidig skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Med sitt låga marktryck lämpar sig maskinen särskilt för arbete i våtmarker och på känsligt underlag. Terri finns på såväl band som hjul med ett standardutförande som uppdaterades under 2019. Bakom skogsmaskinerna står det småländska företaget Alfing i Älmhult med 130 anställda och en omsättning runt 220 miljoner kronor.
Monterplats:
73

Timbtech

Monterplats:
190

Tingsryds Montage AB

Monterplats:
188 + 201

Tranåscementvarufabrik AB / Watersystems Sverige AB

Tranås Cementvarufabrik AB är ett familjeföretag som producerar egna betongvaror samt handlar med VA-material – vår specialitet är produkter för enskilt avlopp. Vår största produkt är slamavskiljaren Tranåsbrunnen vilken var den första lågbyggda och helgjutna slamavskiljaren i betong på den svenska marknaden. Vi på Tranås Cementvarufabrik AB arbetar hårt för att leverera varor av hög kvalitet till våra kunder, och med bästa tänkbara service. Vi är idag ca 35 anställda som omsätter ca 60 miljoner årligen. På samma adress i Tranås finns även vårt dotterbolag Watersystems Sverige AB. Företaget sysslar uteslutande med försäljning och service av våra egentillverkade WSB Clean minireningsverk i betong.
Monterplats:
180

Vagnsteknik i Karlshamn AB

Monterplats:
86

Värmebaronen

Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Våra produkter är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Ett omfattande produktprogram ger möjlighet att skapa genomtänkta, driftsäkra värmesystem.
Monterplats:
12 + 14

Vida Skog AB

Vida är Sveriges största privatägda sågverkskoncern med 9 sågverk och 40 skogsinköpare. Vi anskaffar årligen cirka 3,9 miljoner m3fub och är alltid intresserade av att komma ut och träffa skogsägare. Under Emmaboda Skog och Traktor finns vi tillgängliga och välkomnar dig till vår monter. Här kan vi prata skogliga frågor och vi kan lära dig mer om värdehöjande avkap. Det finns roliga aktiviteter för barn men även en utmaning för dig som vuxen! Vi ses!
Monterplats:
22 + 24