3-4 maj 2024
Emmaboda Flygbana

Utställande företag 2023-01-25T15:38:32+00:00

Utställande företag 2023

Albach

Albach diamant 2000 är en unik maskin byggd utan kompromisser vad tgäller flisning. Maskinen är troligen den bästa i sin klass när det gäller kapacitet och flexibilitet. Albach Diamant 2000 är byggd från grunden för att flisa och dess konstruktion är till fullo anpassad för detta. Terrängegenskaperna är bra i förhållande till en lastbil men inte att jämföra med en skotarburen hugg. Den tar sig fram på åkrar, betesvallar och kan även åka en bit ut på hygget om det inte är för stora hinder i vägen. Bärigheten är bra tack vare de mycket stora hjulen.
Monterplats:
U13

Albinsson & Sjöberg

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Albinsson & Sjöberg ger ut månadsmagasin, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med huvudsaklig inriktning på motor och teknik. Därutöver produceras årligen ett 15-tal egna mässor och event med anknytning till motor.
Monterplats:
R15

ALUCAR OY

Alucar är världens ledande tillverkare av påbyggnationer för timmerbilar. Vi hjälper dig öka din produktivitet med våra lätta produkter. Vi satsar på användarvänliga komponenter och aktiv produktutveckling Den höga kvaliteten på timmerbilen uppnås med rätt material, främst aluminium, och de lösningar som fungerar bäst vid timmertransport. Lång erfarenhet samt kompetens inom timmertransportbranschen, i kombination med en pålitlig service, säkerställer att timmerbilen vi bygger används produktivt och underhållet är smidigt. En lätt timmerbil genererar en högre inkomst för timmeråkaren, eftersom när transportutrustningens egenvikt blir låg, ökar nyttolasten maximalt.
Monterplats:
R12

Axima AB

Monterplats:
U8

Basturökeriet i Sverige

Monterplats:
U55

Baxi AB

Vi på Baxi levererar produkter inom värme och uppvärmning - vedpannor, pelletspannor, värmepumpar och solvärme.
Monterplats:
U5

Be-Ge Lastbilar AB

Transportbranschen handlar om förtroende. Med vår och Scanias långa tradition av att leverera exakt det som ditt företag behöver. Med en uppsjö av valmöjligheter och ett stort utbud modulära konfigurationer är möjligheterna oändliga. Be-Ge Lastbilar AB är auktoriserad återförsäljare för Scania lastbilar sedan 1941 och vi finns i Kalmar län och i Jönköpings län i orterna Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby. Beläget bredvid Scania Oskarshamn.
Monterplats:
R26

Bergs Fegen

Monterplats:
R6

Bevola

Sedan början av 1968 har BEVOLA arbetat med att erbjuda kvalitetsprodukter till lastbilar, släp och trailers. Vi är ett globalt inköpskoncept med mer än 6 500 artikelnummer. Vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter gör att vi kan leverera lösningar i alla storlekar. En stor lagerkapacitet i alla tre länder innebär att vi alltid kan leverera snabbt. Vi är ett varuhus för hela branschen, och det betyder att våra kunder bara behöver handla på ett ställe. Med vår egen produktion av BevoPro produkter kan vi även leverera skräddarsydda lösningar som passar den enskilda kundens behov. Vår tekniska avdelning och vårt team av professionella rådgivare finns redo att hjälpa till att utveckla rätt lösning. Vi har tagit fram ett eget axelkoncept för den nordiska marknaden som är skräddarsytt för alla tänkbara applikationer. På BEVOLA vet vi hur viktigt det är att utrustningen är i ordning – och matchar behovet. Välkommen till Bevola i Växjö Kundservice 0470- 752 750 order@bevola.se
Monterplats:
R22

Björketorps Gård(Glass)

Monterplats:
U99

Bruks AB

Monterplats:
U30

Carl Nilsson AB

Monterplats:
U42

Centerpartiet i Kalmar län

Monterplats:
U54

CheckProof

CheckProof hjälper dig ta kontroll över bristande rutiner, ineffektivt arbete, kostnader och klimatpåverkan. Vi ger dig skräddarsydda verktyg som stärker teamet på fältet och ger värdefulla insikter. Så du kan förbättra din verksamhet om och om igen.
Monterplats:
U78

CMT

www.parator.com

CMT – Kvalitet hel vägen Vi bestämde oss för att göra lastbilstransporter effektivare, modernare och mer miljövänliga. Vi ifrågasatte gamla sanningar och utmanade oss själva med nya sätt att tänka för att komma med idéer och lösningar som verkligen gör skillnad. Resultatet finns i en serie innovativa och kundanpassade lastbehållare och flak som har gjort CMT till Nordens ledande tillverkare på området. Parator – När släpet kommer först Det finns ett skäl till att man blir ledande inom sin bransch. På Parator bygger vi Sveriges smartast konstruerade släpfordon eftersom vi inte ser lagar och förordningar som begränsningar – utan som utmaningar och möjligheter till ständiga förbättringar.
Monterplats:
R18

Cramer

Cramer 82V är batterimaskinerna som ersätter bensinmaskiner till grönyteskötseln. Med allt från robotgräsklippare, motorsågar till åkergräsklippare i rangen. Kvalitétsmaskiner till proffsen för en bättre arbetsmiljö, ekonomi och framtid.
Monterplats:
U40

Dina Försäkringar Syd

Dina Försäkringar är en grupp bestående av 6 försäkringsbolag med stark lokal förankring och rötterna djupt i den svenska myllan. Idag är vi landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkring och med mer än 250 års erfarenhet fortsätter vi att möta våra kunder på ett nära och personligt sätt på just de platser där kunden vill träffa oss.
Monterplats:
U66

Dunlop Hiflex

Monterplats:
U41

Eliasson Racing

VÄLKOMMEN TILL ELIASSON RACING Vi är återförsäljare och auktoriserad verkstad för Kawasaki. Dessutom servar och reparerar vi samtliga övriga märken, inkl cross, ATV och jetski
Monterplats:
U98

Emmaboda Kommun

Emmaboda ligger mitt i Glasriket rikt på kultur och aktiviteter. Under året sker en mängd olika evenemang i vårt område. Tusentals motorentusiaster kommer hit för att njuta av bilar och motorcyklar i alla former. Emmaboda kommun är vald till årets Kulturkommun 2022. Det innebär att vi satsar lite extra på det. Varför inte ta ett besök på nordens enda renodlade Glasmuseum The Glass Factory eller Kyrkeby bränneri. Du befinner dig i vår store författare Vilhelm Mobergs födelsebygd och just i år så ’r det mycket på gång. Den nya versionen av filmen Utvandrarna jade ju premiär julen 2021. Tips, gör ett besök i Duvemåla, Klasatorpet eller i Vilhelms födelseby Moshultamåla. Vill du koppla av i naturen så ska du välja någon av våra fina leder.
Monterplats:
U73

Emmaboda Maskin & Trädgård/Stihl

Monterplats:
U25

Extreme Bike

Vi har idag agenturen för ett flertal varumärken och jobbar med CF Moto, Alloycraft, Hidea, Super Soco, SMC och Black Wolf
Monterplats:
U50

FABEO AB

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvändas. Behöver du hyra eller köpa maskiner till ett nytt uppdrag, eller behöver du ersätta en trasig maskin. Vi på Arema Heavy Rental kan hjälpa dig att finna den bästa lösningen just för dig. Hos oss kan du hyra moderna maskiner i storlekarna 1 – 40 ton.
Monterplats:
R21

Finnvedens Lastvagnar

Monterplats:
R14

Förarmiljö AB

Monterplats:
U17

Fröseke Industriservice AB

Monterplats:
U84

Gnosjötornet

Monterplats:
U79

GOTFire AB

Gotfire tillhandahåller utrustning för uppvärmning med bioenergi och har mångårig erfarenhet av fastbränsleeldning och dimensionering av värmesystem. Vi marknadsför vårt eget märke Gotfire men vi är även stolta över att vara generalagent för Österrikiska KWB. KWB är en av Europas mest välkända tillverkare av värmesystem för biomassa, med en enkel och tydlig vision: Vi ger energi för livet! Hos oss hittar du högteknologiska premiumprodukter för fastbränsle med kapacitet för alla tänkbara värmebehov. Vi tillverkar nyckelfärdiga panncentraler i flera olika modeller och vi gör även kundanpassade lösningar utifrån varje fastighets behov och möjligheter. Oavsett vilken lösning du än väljer kan du vara säker på att den garanterat kommer att täcka just ditt energibehov och att du får ett miljövänligt, ekonomiskt och säkert värmesystem. Välkomna att besöka oss!!
Monterplats:
U83

Grovkoll

Sveriges marknadsplats för tjänster inom entreprenad! Hitta passande tjänster, maskiner och resurser som erbjuds av entreprenörer nära dig! För stora och små entreprenörer att annonsera sina resurser!
Monterplats:
U74

H.C. Petersen Sverige AB

Generalagent för Zetor lantbrukstraktorer, Iseki kompakttraktorer. Vi kommer bl.a att visa de senaste modellerna från Zetor
Monterplats:
U62 + U63

Handelsbanken

Handelsbanken är en av Nordens ledande affärsbanker, med ett komplett utbud av finansiella tjänster. Vi är också ett serviceföretag som sätter dig som kund i centrum. Vår organisation är starkt decentraliserad och det är med det lokala Handelsbankskontoret du som kund gör dina affärer. Vi har med våra närmare 400 kontor i Sverige en stark geografisk spridning och en lokal beslutskraft nära våra kunder. Att förvalta skog och mark inför kommande generationer är ett av de mest betydelsefulla jobb man kan ha. Därför värnar vi lite extra om våra skogsägare och lantbrukare. Hos oss är Skog och lantbruk ett eget affärsområde med många experter och stort engagemang. Och på våra lokala bankkontor finns rådgivare med lång erfarenhet av skog, lantbruk och företagsverksamhet.
Monterplats:
U39

Heaab

Bioenergi Vi har lång erfarenhet av bioenergi och biobränsle. Kinetic\'s både stora och små nyheter kommer visas upp. Välkomna till vår monter
Monterplats:
U35

Hedin Trucks

Monterplats:
R27

HSON Gräv & Lastmaskinutrustningar AB

HSON är importör av TMK energi/trädklippar, en ut av de ledande tillverkarna i Finland. TMK har lagt stor kraft i produktutveckling och utvecklat ett antal innovativa lösningar för arbete med grävmaskiner.
Monterplats:
R23

Hushållningssällskapet

Monterplats:
U95

Hydroscand AB

” Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som grundades i Stockholm 1969. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation. I Sverige har Hydroscand över 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2020). Vår affärsmodell har varit i stort sett oförändrad sedan starten, det handlar om att vara nära våra kunder. Vi tror att vår långa historia, starka kundfokus och välkända varumärke – i kombination med högkvalitativa produkter – är det som gör oss unika. Välkommen till Hydroscand!”
Monterplats:
U58

Hypro

HYPRO har sedan starten 1987 varit ledande i teknik och utveckling av traktorprocessorer. Utbudet av maskinmodeller är brett och det finns idag stora valmöjligheter och variationer för olika behov. I vårt breda program finns även skogsvagnar och fällgripar. Hela vårt maskinprogram genomsyras av hög kvalitet, skonsamhet och miljöanpassning, med utrymme för vård av både människa, natur och ekonomi.
Monterplats:
U45

Idealskog AB

Säljer och monterar allt i stängselväg, butiksförsäljning. Total entreprenad i skogen, främst gallring. Trädfällning på tomter. Stenläggning och trädgårdsarbeten. mer info på hemsidan idealskog.se
Monterplats:
U34

JGA Skog AB

JGA Skog AB ingår i den familjeägda koncernen O M Andersson AB, som ägs och drivs av tredje och fjärde generationen Andersson. Vi köper in samtliga skogssortiment och erbjuder fullservice inom skogsbruk – allt ifrån certifiering och plantering till skogsvårdsåtgärder och avverkning. Varje år sågas ca 200 000 m3 virke på våra anläggningar. Välkommen att prata skog med oss under Emmaboda Skog & Traktor!
Monterplats:
U11

K-Produkter Service AB

Monterplats:
R16

K&M Nygrens Servering

Monterplats:
Mattorg

Kama Produkter AB

Monterplats:
R13

Klaravik AB

Klaravik är ett av landets ledande auktionsföretag. Vi är specialiserade på maskiner, verktyg och fordon, och hos oss hittar du tusentals nya auktioner varje vecka.
Monterplats:
U52

Koppom Maskin AB

Koppom Maskin är ett värmländskt familjeföretag sedan 1967. Med fokus på förtroende och långsiktiga kundrelationer säljs begagnade skogsmaskiner, reservdelar och tillbehör. Företaget är Sveriges enda renodlade demontör av tunga skogsmaskiner och har ett omfattande lager. Under namnet Koppom Maskin säljs KM-Wins (fönster), KM-Tubes (innerslang), KM-lights (belysning) och KM-Actuators (el-cylinder). Under det egna varumärket XL Traction säljs XL Tracks (band) och XL Chains (kedjor).
Monterplats:
U86 + U87

Landshypotek Bank AB

Landshypotek Bank vill bidra till ett rikare liv i hela landet. Ända sedan 1836 har vi finansierat jord- och skogsbrukares boende och företagande. Sedan några år tillbaka kan alla med ett hjärta som klappar för landsbygden också spara i Landshypotek Bank.
Monterplats:
U97

Lantmännen Aspen AB

Monterplats:
U1

Lantmännen Maskin

Maskiner – Reservdelar – Verkstad. Hos Lantmännen Maskin hittar du ett produktprogram med marknadens bästa tekniska lösningar och ett sortiment som ständigt utvecklas. Du har alltid kunniga säljare och mekaniker nära dig. Välkommen in på någon av våra 60 anläggningar över hela landet.
Monterplats:
U88 + U89

Laxo

Monterplats:
R25

Liljas Personbilar AB

Det senaste året har Liljas valt att bredda sitt sortiment så vi kan svara upp på era önskemål om att kunna vara återförsäljaren i Småland som kan tillgodose de flesta kunders alla fordonsbehov. På mässan i år får ni bland annat ta del av några nytillskott i vårt sortiment nämligen pickuper från Isuzu men dessutom fyrhjulingar och UTV:s från Segway.
Monterplats:
U92

Log Max AB

Monterplats:
R3

Logosol

Att ta vara på virket som finns i skogen var drivkraften när Bengt-Olov Byström startade Logosol 1989. När vi siktar framåt tar vi avstamp från den tanken och skapar innovativa maskiner med hög kvalité till kunder över hela världen. Trygghet, glädje, gemenskap och lönsamhet är våra värdeord.
Monterplats:
R8

Lucy´s Kitchen AB

Monterplats:
Mattorg

Majlands inredningar AB

Vi skräddarsyr er inredning efter era önskemål och använder oss främst av konstgjort skinn och mocka, som finns i många färger och kulörer.
Monterplats:
U65

Malwa Forest AB

Malwa Forest utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner för en mer skonsam skogsskötsel. Våra maskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog utan att orsaka skador på mark och miljö.
Monterplats:
U26

meraskog

Meraskog är ett självständigt företag vars affärsidé är att skapa ett långsiktig, hållbart och värdefullt skogsägande i generationer. Genom att ringa in målsättningen med skogsägandet och analysera nuläget sätter vi en vass strategi för att genomföra rätt aktiviteter.
Monterplats:
U77

MMG MC & ATV

Lyckan till vägen MMG MC&ATV är din Yamaha butik i södra Sverige, vi saluför alla Yamahas motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar, Side-By-Side, cross och enduro, men även begagnat av de flesta märken. ​ Ditt mc liv ska vara enkelt
Monterplats:
U47

Möre Maskiner AB

Grossist & importör med över 50 års erfarenhet av lantbruk och skogsbruksmaskiner med försäljning genom ledande återförsäljare över hela Sverige. Dessutom exportör av skogsprogrammet till ca 25 länder. Vi visar RCA400 vedprocessor med matarbord, SF skogsboggie upp till 9 ton, Everun lastmaskiner, Skid Steer och grävmaskiner, Möre volymdumper, slyröjare & jordborr från Selvatici samt Möre gripar & rotatorer.
Monterplats:
U94

Naturbruksgymnasiet Kalmar

Monterplats:
U98

NDI Sweden AB

NDI är en svensk filial av NDI Group A/S – Nordens största leverantör av däck, fälgar och hjul till alla fordon. Företaget grundades 1970 så vi kan stolt säga att vi har över 50 års erfarenhet i branschen. Utöver Sverige finns vi även i Danmark, Norge och Finland. Vi har ett enormt sortiment av däck och fälgar till alla fordon och erbjuder mängder av varumärken, bl.a. är vi importörer av Alliance och Galaxy från Yokohama Off-Highway Tires.
Monterplats:
U81

Nellemann Machinery

Idag bedriver Nellemann Machinery import, försäljning och service av professionella park- och gräsvårdsmaskiner med agenturer som Kubota, Spider, Billy Goat och Wessex.
Monterplats:
U31

NORDFARM AB

Nordfarm har sedan 1982 sålt maskiner till lantbrukare, entreprenörer, skogsmaskinförare, markvårdare och många fler. Våra leverantörer delar vårt intresse för innovation och utveckling, för dagens lantbrukare och kommande generationer. Idag är vi en av Sveriges största oberoende maskin- och redskapshandlare. Vi säljer våra maskiner via återförsäljare över hela Sverige. Bl.a importör Palms skogsekipage, OFA slirskydd och Clark band.
Monterplats:
U38

Nordicc i Ljungby AB

NORDICC erbjuder ett program av redskap och maskiner för de som jobbar inom skog, anläggning och grönyteskötsel. Mobila flishuggar/ flistuggar, buskröjare, häcksaxar och modulborstar är några exempel på vad vi kommer att visa upp. Gemensamt för att våra produkter är att de ser till att jobbet blir gjort på bästa sätt!
Monterplats:
U85

Norrvidinge Lastbilscentral AB

Norrvidinge är ett modernt företag som med stort kundfokus tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.
Monterplats:
R28

NYVAB,NYBERGS VERKSTAD AB

Monterplats:
U15

OP ERJO AB

Erjo har under 50 år konstruerat, byggt samt servat mobila och stationära flishuggar och dess kringutrustning. Alltid med kunden i fokus med olika användningsområden. Hög kvalitet, driftsäkerhet och utnyttjande är avgörande faktorer, för att kunden ska få en bra ekonomi när man valt Erjo´s produkter. OP Erjo ingår i OP gruppen som har stor närvaro i energi- och återvinningsbranschen med ett omfattande starkt servicenät i Skandinavien som våra kunder får tillgång till.
Monterplats:
R5

Oregon

Oregon Tool Sweden AB är ett helägt dotterbolag till Oregon Tool Inc. Vi har till uppgift att marknadsföra och distribuera koncernenens varumärke OREGON® på den Svenska marknaden. Oregon Tool är en världsledande tillverkare av sågkedjor och sågsvärd. Joe Cox uppfann 1947 den moderna sågkedjan och grundade företaget som då fick namnet Oregon Saw Chain Corporation. Idag finns varumärket Oregon representerat i över 100 länder. I sortimentet finner ni ett brett utbud av tillbehör för skogs- och grönyteskötsel, såsom sågkedjor, sågsvärd, personlig skyddsutrustning, trimmertrådar, gräsklipparknivar mm.
Monterplats:
U2

Organox AB

Organox vision är att bidra till en frisk och grön natur för kommande generationer. Vi utvecklar, tillsammans med forskare och gröna näringar naturliga och effektiva medel för att skydda skog, jord och trädgård.
Monterplats:
U72

Palfinger

Monterplats:
R10

PKN Consultation AB

PKN Consultation erbjuder kvalitativa tjänster inom fyra olika verksamhetsområden. Du väljer oss när Du behöver olika bandvagnstjänster, reparation av släpvagn eller när Du ställer höga krav på Ditt brandskydd och Din säkerhet.
Monterplats:
U28

Plantskydd AB

Plantskydd AB utvecklar och marknadsför viltskyddsprodukter till skogsbruket. Våra mest kända produkter är viltskyddsmedlen Gyllebo Plantskydd, dessa produkter är rena naturprodukter baserade på blodmjöl. Vi säljer även feromoner och insektsfällor för bekämpning av granbarkborre med flera insekter. Vi har drivit vårt familjeföretag i 25 år och våra produkter är registrerade och används i ett flertal länder i Europa, USA och Kanada. Produkternas miljöprofil och effektivitet har möjliggjort dessa exportframgångar. Vi har som mål att vara ett kundnära företag med hög servicegrad. Vi ska därutöver utveckla nya produkter baserade på miljövänliga och naturnära substanser. Blodmjöl är en av naturens mest effektiva substanser för att avskräcka vilt, det är därför vi har valt att jobba med det.
Monterplats:
U80

Runes AB

Runes är ett familjeföretag sedan 1955. Vi är din helhetsleverantör av diesel, smörjmedel, kem och fordonsvård. Ingen kund är för liten eller stor!
Monterplats:
R7

Sableline Sweden AB

Välkommen till GRILLSTUGAN.COM Här finner du många spännande produkter inom stugor. Grillstugan.com ägs och drivs av Sableline Sweden AB som startades 1999 med målsättning att arbeta med så få begränsningar som möjligt. Hörsamhet och flexibilitet är nyckelord som vi arbetar efter. Vi lägger mycket tid på att finna prisvärda och bra produkter så att Ni som kunder kan känna Er trygga när Ni handlar från oss. Tillgänglighet är ett måste för oss och därför skall Ni kunna möta oss och våra produkter på många ställen i Sverige. Vi finns på köpcentrum, mässor, marknader och Vi är även representerade på olika varuhuskedjor. Vi har utbyggt showroom och kontor där Ni kan kontakta oss personligen. Vi önskar Er hjärtligt välkomna till Grillstugan.com
Monterplats:
U18

Sagro.se

Monterplats:
U91

Sjögrens Lastvagnar AB

Monterplats:
R24

Skogma

SKOG- & JAKTUTRUSTNING – UPPTÄCK SKOG, NATUR OCH MILJÖ Skogma har över nittio års erfarenhet som leverantör av skogsbruksutrustning. Vår yttersta prioritet har alltid varit att tillhandahålla professionell utrustning för yrkesaktiva inom skogsindustrin, skogsbrukare, skogsägare och friluftsintresserade privatpersoner. Med vår mångåriga erfarenhet är vi en aktör som man kan lita på. Vi tror att våra högkvalitativa produkter, professionell rådgivning från våra experter som hjälper och utbildar våra kunder samt de snabba leveranser som vi tillhandahåller är något som kännetecknar Skogma.
Monterplats:
U12

Skogsstyrelsen

Skogsstyrelsen är en myndighet för frågor som rör skog. Vår uppgift är att verka för att skogen sköts så att de skogspolitiska mål som beslutats av riksdagen kan nås. Målen för produktion och miljöhänsyn är jämställda. Skogen ska brukas på ett hållbart sätt så att även framtida generationer kan ha nytta av den. Den lokala förankringen är viktig för oss. Vår vision är ”Skog till nytta för alla”.
Monterplats:
U67

Slag1 AB

Sälj dina saker lätt - med Slag1, så att du kan fokusera på din verksamhet. Snabb och enkel hantering från auktion till redovisning.
Monterplats:
U3

Södra Skogsägarna

Monterplats:
R20

SP Maskiner AB

SP Maskiner ett välkänt internationellt varumärke med återförsäljare över hela världen. Trots vårt globala varumärke och världsledande aggregat så har vi bevarat vår svenska kvalitet och närhet till kunderna. Vi arbetar ständigt nära våra kunder och försöker alltid tillgodose deras behov. Med vårt motto ”Always ahead” leder vi teknikutvecklingen inom vårt segment. Vi strävar efter att alltid ta tekniken till nästa nivå. Vi drivs av att skapa nya, innovativa lösningar för dig som kund, nu och i framtiden.
Monterplats:
U29

Sundahls Maskinaffär

Monterplats:
U21

Swecon Anläggningsmaskiner AB

Swecon är en ledande återförsäljare av anläggningsmaskiner i Europa. Vi erbjuder flexibla lösningar och tjänster för att göra livet med våra maskiner så enkelt och roligt som möjligt.
Monterplats:
R1

Swedbank AB

Monterplats:
U56

Swedol

Monterplats:
U23 + U24

Sydved

Monterplats:
U7

Terri

Terri är en liten, smidig skogsmaskin som tar sig fram överallt utan att göra skador i marken. Med sitt låga marktryck lämpar sig maskinen särskilt för arbete i våtmarker och på känsligt underlag. Terri finns på såväl band som hjul med ett standardutförande som uppdaterades under 2019. Bakom skogsmaskinerna står det småländska företaget Alfing i Älmhult med 130 anställda och en omsättning runt 220 miljoner kronor.
Monterplats:
U4

Timbtech

Monterplats:
R4

Tingsryds Montage AB

Monterplats:
U82

Tranåscementvarufabrik AB / Watersystems Sverige AB

Tranås Cementvarufabrik AB är ett familjeföretag som producerar egna betongvaror samt handlar med VA-material – vår specialitet är produkter för enskilt avlopp. Vår största produkt är slamavskiljaren Tranåsbrunnen vilken var den första lågbyggda och helgjutna slamavskiljaren i betong på den svenska marknaden. Vi på Tranås Cementvarufabrik AB arbetar hårt för att leverera varor av hög kvalitet till våra kunder, och med bästa tänkbara service. Vi är idag ca 35 anställda som omsätter ca 60 miljoner årligen. På samma adress i Tranås finns även vårt dotterbolag Watersystems Sverige AB. Företaget sysslar uteslutande med försäljning och service av våra egentillverkade WSB Clean minireningsverk i betong.
Monterplats:
U10

Trelleborg Wheel Systems Nordic AB

Vi tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer.
Monterplats:
U20

Vagnsteknik i Karlshamn AB

Monterplats:
U37 + U43

Värmebaronen

Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Våra produkter är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Ett omfattande produktprogram ger möjlighet att skapa genomtänkta, driftsäkra värmesystem.
Monterplats:
U57

Vida Skog AB

Vida är Sveriges största privatägda sågverkskoncern med 9 sågverk och 40 skogsinköpare. Vi anskaffar årligen cirka 3,9 miljoner m3fub och är alltid intresserade av att komma ut och träffa skogsägare. Under Emmaboda Skog och Traktor finns vi tillgängliga och välkomnar dig till vår monter. Här kan vi prata skogliga frågor och vi kan lära dig mer om värdehöjande avkap. Det finns roliga aktiviteter för barn men även en utmaning för dig som vuxen! Vi ses!
Monterplats:
U49

Wahlkvist Steak´n Grill AB

Steak n´Grill är ett mobilt Cateringföretag som utgår från Varberg! Vi kommer dit du är och tillreder den mat du vill ha. Inget event är för stort eller för litet för oss!
Monterplats:
Mattorg